Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Директор

Напишано од Super User вклучено . Објавено во За агенцијата

Наумче Мојсоски – директор на Агенција за млади и спорт

 

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија