Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Лице за комуникација со граѓани кои што имаат некаков вид и степен на попреченост

вклучено . Објавено во Uncategorised

Во Агенцијата за млади и спорт, лице за комуникација со граѓани, кои што имаат некаков вид и степен на попреченост, со цел укажување на помош е државниот службеник - Дијана Софтовска, со контакт телефон 02/3119 628

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија