Печати

Лице за комуникација со граѓани кои што имаат некаков вид и степен на попреченост

Напишано од Igor вклучено . Објавено во Uncategorised

Во Агенцијата за млади и спорт, лице за комуникација со граѓани, кои што имаат некаков вид и степен на попреченост, со цел укажување на помош е државниот службеник - Дијана Софтовска, со контакт телефон 02/3119 628