Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Доделување на државната награда "8 Септември"

Напишано од Super User вклучено . Објавено во Државни награди

 

Во Владата на Република Македонија денеска на професор д-р Милош Вучидолов, долгогодишен лекар на македонските олимпијци, Хајруш Синани, тренер на боречкиот клуб „Лирија“, Александра Неделковска, претседател на Кик бокс федерацијата на Македонија и на Бошко Заборски, селектор на македонската карате репрезентација им беше врачена државната награда за спорт „8 Септември“.Директорот на Агенцијата за млади и спорт Лазар Поповски наградата за животно дело му ја врачи на долгогодишниот работник во борење, Насе Насев.

                                                               


Фотографија Денис Дуковски Македонски спорт МПМ

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија