Print

Директорот на Агенцијата за Млади и Спорт во посета на младинскиот камп „Насликај мир“

Written by Super User on . Posted in Соопштенија


Директорот на Агенцијата за млади и спорт денеска ги посети учесниците на Младинскиот камп „Насликај мир“ , кој се реализира како дел од проектот „Младински Мировни Амбасадори“ инициран и спроведен од страна на Советот на Европа...

Информатички спортски систем