Print

Реконструкција на базенот во Струга

Written by administrator on . Posted in Соопштенија

ams dk bazen

Започна реконструкцијата на базенот во Струга, еден од најголемите проекти во програмата на Агенција за млади и спорт, кој се очекува да биде отворен до крајот на 2020 година.

ams foto bazen

Започна реконструкцијата на базенот во Струга, еден од најголемите проекти во програмата на Агенција за млади и спорт, кој се очекува да биде отворен до крајот на 2020 година.

Со пуштањето во употреба на овој базен, кој години наназад е нефункционален, ќе го поттикнеме пливањето од најмала возраст и ќе придонесеме кон развој на пливачките клубови во тој регион.

ams objekt

Информатички спортски систем