Печати

Интервјуа

Напишано од Ана Трпеска вклучено . Објавено во Интервјуа

Спасески: Рио… Изгубен сон на цела нација, или загубена историска шанса за оваа генерација?                                                                                                                                                                                        Колумна на директорот на АМС Марјан Спасески

Марјан Спасески: Државата секогаш ќе се грижи за спортистите                                                                  Видео интервју за "РЕПУБЛИКА"

СПОРТОТ ТРЕБА ДА Е ДОСТАПЕН СЕКАДЕ И СЕКОМУ                                                                                     Интервју за дневен весник “ВЕСТ”

Марјан Спасески: Младите се промотори на новите вредности во општеството                                        Интервју за дневниот неделник "РЕПУБЛИКА"

Спасески: Македонија треба да биде горда на своите ракометари                                                             Интервју за МИА

Интервју на директорот на Aгенцијата за млади и спорт м-р Mарјан Спасески                                            Интервју за дневен весник “ВЕЧЕР”

Александар Пујовски, директор на Агенцијата за млади и спорт
Интервју за МИА

Ексклузивно: Кои македонски спортисти се допингувале?

Интервју за Курир

Пујовски: Унапредувањето на спортот се остварува низ негување на основите спортски вредности
Интервју за Курир

Незаборавни спомени од Барселона 1992 до Атина 2004

Интервју за Нова Македонија 

Поповски: Охрид има потреба и од отворен и од затворен олимписки базен
интервју за Ohrid News

Со Акционерски друштва – ред во спортот !
интервју за БЕЗ ПАРДОН

Поповски: Академијата ќе донесе многу бенефити
интервју за КУРИР

Со трансформацијата очекувам големите компании да станат газди на клубовите
интервју за Дневник

Клубовите акционерски друштва или збогување со елитата
Интервју за Вечер