Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Фитнес зона во Општина Центар

вклучено . Објавено во Соопштенија

ams centar zona

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски, во присуство на градоначалникот Саша Богдановиќ го означија и официјално почетокот на употреба на фитнес зоната во Општина Центар.

Каевски очекува дека и оваа Фитнес зона ќе биде правилно и максимално искористена од страна на сите граѓани, а особено од страна на младите лица.

Агенцијата за млади и спорт како институција која се грижи за развој на спортот и младите се заложува и во иднина да продолжи со вложување и поддршка на спортот во оваа општина.

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија