Печати

Јавен повик за учество во проектот “Младинска картичка”

вклучено . Објавено во Соопштенија

Врз основа на програмата за работа за 2018 година на Агенцијата за млади и спорт, сектор Млади објавуваме јавен повик за пријавување на правни лица кои вршат дејности на територија на Република Македонија, за учество во проектот Младинска картичка.

Оваа картичка ќе овозможи на младите луѓе на возраст од 15 до 29 години да користат попусти и бенефиции, кои ќе бидат обезбедени од страна на правните лица.

На јавниот повик можат да се вклучат сите правни лица кои се заинтересирани да се вклучат во реализација на проектот со сопствена понуда на попусти за младите.

Целокупната содржина на јавниот повик можете да ја симнете ТУКА.