Печати

Завршени обуките за претприемништво и деловни вештини

вклучено . Објавено во Соопштенија

ams dk govor pretpriemaci

Агенцијата за млади и спорт втора година по ред организира обука за преприемништво и деловни вештини, како дел од програмата за млади.

На завршниот ден од предавањата, на кој присуствуваа голем број на млади лица, присуствуваше и директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски, кој им додели сертификати за успешно завршена обука.