Печати

Реконструкција на спортската сала во Ресен

вклучено . Објавено во Соопштенија

ams sala resen

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски и градоначалникот на општина Ресен, Живко Гошаревски извршија увид во работата во спортската сала „Зоран Стојановски“.

Спортската сала во Ресен, е еден од објектите на кои им е беше потребна интервентна реконструкција, во повеќе сегменти, а истата претставува објект во кој спортуваат и рекреираат луѓе од сите возрасни категории од Ресен и околината.

Предвиден рок за целосно финиширање на работите на објектот е почетокот на март наредната година.

ams resen 4