Печати

Затворен пливачки базен во Тетово

вклучено . Објавено во Соопштенија

ams kamen t

Денес беше поставен камен темелник за изградба на нов затворен пливачки базен во Тетово, како дел од првата фаза од проектот за изградба на 14 пливачки базени.

Покрај Тетово, во оваа прва фаза пливачки базени ќе се градат во Општините Битола, Штип, Ѓорче Петров, Кисела Вода и Кичево.

Инвестираме во проекти кои се реална потреба на граѓаните и вистински се грижиме за зголемување на стандардот и квалитетот на живот за сите граѓани.

ams dk tetovo