Печати

Работна средба со претставници на боречка федерација

Напишано од administrator вклучено . Објавено во Соопштенија

ams vrenezi

Денес во просториите на Агенцијата за млади и спорт, Директорот Наумче Мојсовски оствари средба со претседателот Бетим Вренези и потпретседателот на Боречката федерација Дејан Богданов.

ams vrenezi

Денес во просториите на Агенцијата за млади и спорт, Директорот Наумче Мојсовски оствари средба со претседателот Бетим Вренези и потпретседателот на Боречката федерација Дејан Богданов.

На средбата се разговараше за програмата и резултатите на федерацијата како и за одржувањето на претстојниот традиционален Македонски интернационален турнир во борење “Македонски бисер" кој треба да се одржи по 44 пат.

Директорот Мојсовски истакна дека му е драго што традицијата на еден ваков турнир продолжува благодарение на вредните спортски работници, а Агенцијата за млади и спорт е секогаш тука да даде поддршка за развој на борењето.