Печати

Објавени се конкурсите за млади поети, музичари и уметници

Напишано од administrator вклучено . Објавено во Соопштенија

ams logo dijana 1

Конкурсот за млади музички уметници, Конкурс за млади уметници и Конкурс за млади поети. 

Со овие конкурси ги повикуваме младите автори да поднесат свои авторски дела.

Целта на овој конкурс е анимирање, промоција и стимулирање прекунагради за младите уметници и поети.

Годинава, сите конкурси се одвиваат во рамките на Националната Програма „2021 - Година во чест на Блаже Конески“.

Конкурс за млади музички уметници

 Конкурс за млади поети 

Конкурс за млади уметници

ams Blaze Koneski

                                                                                      Објавени се конкурсите за млади поети, музичари и уметници 

Конкурсот за млади музички уметници, Конкурс за млади уметници и Конкурс за млади поети. Со овие конкурси ги повикуваме младите автори да поднесат свои авторски дела.Целта на овие конкурси е анимирање, промоција и стимулирање прекунагради за младите уметници и поети.

Годинава, сите конкурси се одвиваат во рамките на Националната Програма „2021 - Година во чест на Блаже Конески“.