Печати

Реобјава на Конкурс за млади музички уметници (наслов)

Напишано од administrator вклучено . Објавено во Соопштенија

logo ams

Агенцијата за млади и спорт поради техничка грешка го повлекува Конкурсот за млади музички уметници објавен на 20.2.2021 година , и го ребјавува со нова содржина. Се извинуваме поради настаната техничка грешка.

Во прилог е Конкурсот за млади музички уметници. Можете да го симнете ТУКА.