Печати

Известување за продолжување на рокот за аплицирање на Конкурсите за „Млади уметници“, „Млади Поети“ и „Млади музичарт“

Напишано од administrator вклучено . Објавено во Соопштенија

logo-ams

Известување за продолжување на рокот за аплицирање на  Конкурсите за „Млади уметници“, „Млади Поети“ и „Млади музичарт“

Известување за продолжување на рокот за аплицирање на  Конкурсите за „Млади уметници“, „Млади Поети“ и „Млади музичарт“

 

Агенцијата за млади и спорт ги известува сите заинтересирани млади лица, на возраст од 15-29 години, кои сакаат да аплицираат на објавените Конкурси за „Млади уметници“, „Млади Поети“ и „Млади музичарт“, дека крајниот рок за аплицирање е продолжен за 15 дена. 

За Конкурсот „Млади уметници“ краен рок за аплицирање е заклучно со 7.4.2021 година (среда) 

За Конкурсот „Млади поети“ краен рок за аплицирање е заклучно со 7.4.2021 година (среда) 

За Конкурсот „Млади музичари“ краен рок за аплицирање е заклучно со 9.4.2021 година (петок)