Печати

Оглас за финансиска поддршка на здруженија и фондации за мерки за справување со КОВИД-19 кризата насочени кон младите

Напишано од administrator вклучено . Објавено во Соопштенија

objaven-javen-povik

Врз основа на Уредбата со законска сила за финансиска поддршка на здруженијата и фондациите за мерки за справување со КОВИД-19 кризата насочени кон младите луѓе, Агенција за млади и спорт објавува Оглас за финансиска поддршка на здруженија и фондации. 

objaven-javen-povik

Врз основа на Уредбата со законска сила за финансиска поддршка на здруженијата и фондациите за мерки за справување со КОВИД-19 кризата насочени кон младите луѓе, Агенција за млади и спорт објавува Оглас за финансиска поддршка на здруженија и фондации

Последиците од кризата врз младите луѓе се веќе видливи и ќе траат долго. Оттука целта на овој повик е токму намалување на негативните ефекти од Ковид-19 кризата врз младите луѓе.

Целосниот текст на огласот за финансиска поддршка, како и обрасците за пријава и предлог проект и буџет, се прикачени подолу.

Крајниот рок на поднесување апликации е 29 јуни, 16:00 часот. За сите дополнителни прашања обратете се на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Оглас_за_финансиска_поддршка_.pdf

Thirrje_publike_për_mbështetje_të_shoqatave_dhe_fondacioneve.pdf

Пријава_и_Предлог_проект.docx

Образец_за_Буџет.xls