Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Слајдови на насловна

Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

Агенцијата за млади и спорт организираше прес конференција по повод...

Кошаркарско игралиште во Аеродром

Кошаркарско игралиште во Аеродром

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски направи увид во...

Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Мојсовски се сретна со нашиот...

Избрани најдобрите од конкурсот

Избрани најдобрите од конкурсот "Млади уметници"

Избрани се најдобрите од конкурсот "Млади уметници" во две возрасни...

Избрани најдобрите од конкурсот

Избрани најдобрите од конкурсот "Млади поети"

“Млади поети” е еден од проектите кои имаат за цел да ја...

 • Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

  Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

 • Кошаркарско игралиште во Аеродром

  Кошаркарско игралиште во Аеродром

 • Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

  Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

 • Избрани најдобрите од конкурсот

  Избрани најдобрите од конкурсот "Млади уметници"

 • Избрани најдобрите од конкурсот

  Избрани најдобрите од конкурсот "Млади поети"

Печати

По повод 8-ми Март меѓународниот ден на жената во Скопје се одржа женско ревијално рели

Напишано од administrator вклучено . Објавено во Соопштенија

osmi mart Naumce 1
По повод 8-ми Март меѓународниот ден на жената, денес во Скопје се одржа женско ревијално рели.

 Настанот се одржа во организција на Автомобилистичката федерација на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт, со цел подигнување на свеста и инволвираноста на жените во мотоспортот.

osmi mart Naumce 2

Жените и тоа како се вешти возачи и можат се што можат и мажите и многу повеќе!
АМС продолжува со целосна поддршка на жените во спортот и ќе работи на создавање услови за напредок и победи!
osmi mart Naumce 4
 
osmi mart Naumce 3

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија