Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Слајдови на насловна

Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

Агенцијата за млади и спорт организираше прес конференција по повод...

Кошаркарско игралиште во Аеродром

Кошаркарско игралиште во Аеродром

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски направи увид во...

Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Мојсовски се сретна со нашиот...

Избрани најдобрите од конкурсот

Избрани најдобрите од конкурсот "Млади уметници"

Избрани се најдобрите од конкурсот "Млади уметници" во две возрасни...

Избрани најдобрите од конкурсот

Избрани најдобрите од конкурсот "Млади поети"

“Млади поети” е еден од проектите кои имаат за цел да ја...

 • Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

  Прием за македонската таеквондо олимписка надеж Дејан Георгиевски

 • Кошаркарско игралиште во Аеродром

  Кошаркарско игралиште во Аеродром

 • Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

  Најдобриот млад иноватор на прием во АМС

 • Избрани најдобрите од конкурсот

  Избрани најдобрите од конкурсот "Млади уметници"

 • Избрани најдобрите од конкурсот

  Избрани најдобрите од конкурсот "Млади поети"

Печати

Изградбата на базен во Ѓорче Петров

вклучено . Објавено во Соопштенија

 ams gorce

Денеска во општина Ѓорче Петров, директорот на АМС Наумче Мојсовски заедно со градоначалникот Александар Наумовски, изврши увид во градежните работи на базенот во Ѓорче Петров.
 Изградбата се движи со одлична динамика и се очекува базенот да биде пуштен во употреба до крајот на годината.
 Со вакви современи капитални проекти градени по светски стандарди допринесуваме дополнителнo да ги мотивираме младите да почнат да се занимаваат со спорт.
 АМС продолжува со посветена работа во креирањето услови за унапредување на спортот и поттикнување на спортскиот дух кај младите генерации.

ams nm bazen

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија