Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Слајдови на насловна

Вклучете се во „Европската недела на спорт”

Вклучете се во „Европската недела на спорт”

„Европска недела на спортот” е проект на Европска Унија, во...

Промовирана поштенска марка во чест на фудбалската репрезентација

Промовирана поштенска марка во чест на фудбалската репрезентација

Поштенска марка по повод историскиот настап на македонските фудбалери на...

Одбележување 100 години од животот и делото на Блаже Конески

Одбележување 100 години од животот и делото на Блаже Конески

Агенцијата за млади и спорт во делот на активности за млади, како и секоја...

Репрезентативците во Самбо на Европско во Кипар

Репрезентативците во Самбо на Европско во Кипар

Од 24-30 мај во Лимасол, Кипар ќе се одржи Европско првенство во Самбо...

Каратистите на Европско во Пореч

Каратистите на Европско во Пореч

Сениорската карате репрезентација ќе учествува на Европско карате првенство...

 • Вклучете се во „Европската недела на спорт”

  Вклучете се во „Европската недела на спорт”

 • Промовирана поштенска марка во чест на фудбалската репрезентација

  Промовирана поштенска марка во чест на фудбалската репрезентација

 • Одбележување 100 години од животот и делото на Блаже Конески

  Одбележување 100 години од животот и делото на Блаже Конески

 • Репрезентативците во Самбо на Европско во Кипар

  Репрезентативците во Самбо на Европско во Кипар

 • Каратистите на Европско во Пореч

  Каратистите на Европско во Пореч

Печати

Мојсовски во посета на „МЛАДИХАБ”

вклучено . Објавено во Соопштенија

 

ams mladihab

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Наумче Мојсовски на покана од Националниот младински совет беше во центарот на„МЛАДИХАБ Дигитална младина“ каде заедно со својот тим, советникот за млади и младински политики на на премиерот Заев, Ѓорги Тасев и со претставници од НМСМ разговараше за интензивирање на соработката, продлабочување на дијалогот и креирање на младинските политики и активности како заеднички врвен приоритет.

-Нашата цел продолжува да биде да ги слушаме младите луѓе, да соработуваме со нив, да ги вклучуваме во процесите на донесување на одлуки и да ја унапредуваме положбата на младите.

Националниот младински совет како најголемо претставничко тело е важен партнер на Агенција за млади и спорт во спроведувањето на сите младински процеси и активности, истакна Мојсовски.

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија