Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Слајдови на насловна

Вклучете се во „Европската недела на спорт”

Вклучете се во „Европската недела на спорт”

„Европска недела на спортот” е проект на Европска Унија, во...

Промовирана поштенска марка во чест на фудбалската репрезентација

Промовирана поштенска марка во чест на фудбалската репрезентација

Поштенска марка по повод историскиот настап на македонските фудбалери на...

Одбележување 100 години од животот и делото на Блаже Конески

Одбележување 100 години од животот и делото на Блаже Конески

Агенцијата за млади и спорт во делот на активности за млади, како и секоја...

Репрезентативците во Самбо на Европско во Кипар

Репрезентативците во Самбо на Европско во Кипар

Од 24-30 мај во Лимасол, Кипар ќе се одржи Европско првенство во Самбо...

Каратистите на Европско во Пореч

Каратистите на Европско во Пореч

Сениорската карате репрезентација ќе учествува на Европско карате првенство...

 • Вклучете се во „Европската недела на спорт”

  Вклучете се во „Европската недела на спорт”

 • Промовирана поштенска марка во чест на фудбалската репрезентација

  Промовирана поштенска марка во чест на фудбалската репрезентација

 • Одбележување 100 години од животот и делото на Блаже Конески

  Одбележување 100 години од животот и делото на Блаже Конески

 • Репрезентативците во Самбо на Европско во Кипар

  Репрезентативците во Самбо на Европско во Кипар

 • Каратистите на Европско во Пореч

  Каратистите на Европско во Пореч

Печати

Оглас за вработување

вклучено . Објавено во Соопштенија

1. Помлад соработник за меѓународни активности од областа на младите, Одделение за евроинтеграции и меѓународна соработка кај младите 1 (еден) извршител.

Превземи:

PDF ОГЛАС

БАРАЊЕ

2. Раководител на одделение за стручна подршка на директорот, одделение за подршка на работа на директорот. Сектор за човечки ресурси и стручна подршка на директорот 1 (еден) извршител

Превземи:

PDF ОГЛАС

Барање 

3. Советник за сметковотствено, финансиско и буџетско работење. Одделение за буџетска контрола, координација, сметковотство и плаќање. Сектор за правни и финансиски прашања 1 (еден) извршител

Превземи:

PDF Оглас

Барање 

 

 

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија