Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Раководител на одделение за односи со јавноста: м-р Тане Димовски 

Референт за оддноси со јавноста: Милорад Цаиќ Цајо

ул.Македонија 38
тел. 02/3 296006
факс. 02/3117 693Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.">

Печати

Одделение за односи со јавност

Напишано од Igor вклучено . Објавено во Контакт

 м-р Тане Димовски тел:02/3126-270  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

 Дијана Софтовска  тел: 02/3296 006  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.    

Адреса на Агенцијата за млади и спорт:
ул. Македонија 38 (Палата Панко Брашнаров)
тел: 02/3119 628   
факс: 02/3117 693

 

         

                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија