Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

Печати

Совет за спорт

вклучено . Објавено во За агенцијата

СОВЕТ ЗА СПОРТ ПРИ АГЕНЦИЈАТА ЗА МЛАДИ И СПОРТ

  1. Претседател - Проф. Александра Војневска – Зикова,
  2. Член - проф.д-р Милан Наумовски, 
  3. Член - Арлинд Хусеини
  4. Член - проф. Блерим Саити 
  5. Член - проф.Ванчо Димовски,
  6. Член - Примислав Димовски
  7. Член - проф. д-р. Хинор Кица 

 

 

На ден (29.08.2017) се одржан првиот конститутивен состанок на Советот за спорт  - ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија