Facebook профил на Агенцијата за млади и спортYouTube канал на Агенцијата за млади и спорт

зам. Директор

Печати

Заменик Директор

вклучено . Објавено во Uncategorised

Заменик директор на Агенција за млади и спорт е Авни Рустеми.

Zëvendës drejtor në Agjencinë për Rini dhe Sport është Avni Rustemi

Избери живот - избери спорт

Информатички спортски систем

Спортска академија