зам. Директор

Печати

Заменик Директор

Напишано од administrator вклучено . Објавено во Uncategorised

Заменик директор на Агенција за млади и спорт е Авни Рустеми.

Zëvendës drejtor në Agjencinë për Rini dhe Sport është Avni Rustemi